به گزارش خبرنگار سياسي مشرق، انفجار اتوبوس حامل گروهی از گردشگران اسرائیلی در شهر بورگاس بلغارستان و كشته شدن 7 نفر و بجاي ماندن 25 نفر زخمی سبب شد تا طبق رسم معمول دوباره مقامات رژیم صهیونیستی اتهاماتی را متوجه ایران كنند.
بنیامین نتانیاهو، ایران را متهم به دست داشتن در این عملیات تروریستی کرد و ایهود باراک، وزیر دفاع رژیم غاصب نیز، حزب الله لبنان را عامل سازماندهی این انفجار معرفی کرد.
اين نوع شيوه اتهام زني و جوسازي تبليغاتي مسبوق به سابقه است و دقيقا هجدهم ژوئيه 1994 (بيست و هفتم تيرماه 1373 شمسي)؛ صداي يک انفجار و به دنبال آن فرو ريختن مرکز همياري يهوديان در آرژانتين، بهانه طرح اتهاماتي ديگر عليه جمهوري اسلامي ايران را به دست رژيم صهيونيستي داد.
چندي بعد، افرايم سينه، وزير بهداشت رژيم صهيونيستي با طرح ادعاي دست داشتن ايران در اين انفجار، پروژه بدنام کردن ايران در جوامع بينالمللي را کليد زد. "سينه" با تروريست خواندن ايران، دو حادثه انفجار در بوينوس آيرس را مشابه هم خواند.
بلافاصله بعد از اين اظهارات خصمانه، سخنگوي وزارت امور خارجه کشورمان با محکوم ساختن اقدامات تروريستي عليه افراد بيگناه با هر آيين و مليت، هدف از اين قبيل اظهارات را مخدوش کردن روابط جمهوري اسلامي ايران و آرژانتين عنوان کرد. سفارت ايران در بوينوس آيرس نيز طي بيانيهاي با محکوم ساختن اين واقعه، آمادگي جمهوري اسلامي ايران را براي همکاري با مقامات آرژانتيني در راستاي روشن کردن موضوع اعلام داشت.
دستان آلوده به خون صهيونيست ها
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان ادعاها و اتهامات مقامات رژیم صهیونیستی در انتساب انفجار اتوبوس حامل یهودیان در بلغارستان به جمهوری اسلامی ایران را به شدت رد کرد.
رامین مهمانپرست تاكيد كرده است كه رژیم صهیونیستی به عنوان سردمدار تروریسم دولتی و سازمان یافته که دستانی آلوده به خون انسانهای بی گناه در لبنان، فلسطین و سایر کشورها دارد و نقش مستقیمی نیز در ترور دانشمندان هستهای کشورمان ایفا کرده، برای فرار از توجه جهانیان بر ماهیت تروریستی این رژیم نامشروع، به طرح اتهامات واهی علیه دیگر کشورها میپردازد.
وي معتقد است كه رژیم صهیونیستی حتی حاضر است با به خطر انداختن جان افرادی در درون سرزمین اشغالی یا بیرون از آن، سناریوهای سیاسی خود را پیگیری کند.
سخنگوی وزارت خارجه كشورمان مي گويد كه جمهوری اسلامی ایران خود بزرگ ترین قربانی تروریسم بوده و به خطر انداختن جان انسانهای بی گناه را رویکردی نادرست میداند.
سفارت ایران در بلغارستان نيز طی بیانیه ای ادعاهای رژیم صهیونیستی درباره حملات انتحاری به اتوبوس حامل اسرائیلیها در بلغارستان را رد و تاکید کرد كه موضوعاتی که از سوی مقامات رژیم صهیونیستی درباره احتمال مشارکت ایران در این انفجارها بوده، بی اساس است و این رویکر معمول صهیونیستها بوده که از آن اهداف سیاسی را دنبال میکنند و دلیل ضعف افرادی است که این اتهامات را مطرح میکنند.
واكنش بلغارها به اتهام زني
از سوي ديگر نیکلای ملادنف وزیر خارجه بلغارستان در واکنش به اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره انفجار اتوبوس حامل اسرائیلی ها در فرودگاه بورگاس بلغارستان که ایران و حزب الله را متهم کرده بود، گفت که نشانه رفتن انگشت اتهام به سمت کشور یا سازمان خاصی درباره این انفجار "اشتباه" است.
در همین حال پلیس بلغارستان فیلم و عکسی را از مظنون به بمبگذاری در فرودگاخ بورگاس را منتشر کرد. دوربینهای مراقبت فرودگاه و پارکینگ خودروها از این فرد که یک ساعت قبل از انفجار در حال گشت زنی در فرودگاه و پارکینگ خودروها بوده، فیلمبرداری کردهاند. در این عکس فردی با چهره قفقازی و با موهای بلند که لباس اسپرت به تن کرده است دیده می شود كه داراي گواهینامه رانندگی صادر شده از میشیگان آمریکا است.
پشت پرده پروژه اتهام زني
در پي اقدام عجولانه صهيونيست ها در اتهام زني به جمهوري اسلامي ايران روزنامه القدس العربی در مطلبی با عنوان "اتوبوس اسرائیلی ها در بلغارستان و تبعات آن" آورده است كه هنوز عامل عملیات علیه اتوبوس اسرائیلی که طی آن شش نفر کشته و حدود سی نفر دیگر زخمی شدند در پرده ای از ابهام قرار دارد.
پایگاه مذکور بیان کرد: اسرائیلی ها پس از اینکه در ابتدا ایران را مقصر جلوه دادند، پس از مدتی حزب الله را عامل این حمله قلمداد کردند که این موضوع نگرانی درباره حمله اسرائیل به لبنان مشابه سال 2006 را بیشتر کرده است.
این پایگاه می افزاید: بعید نیست که اسرائیلی ها حمله به اتوبوس در بلغارستان را به عنوان دستاویزی برای حمله به لبنان قرار دهند، همانگونه در در سال 1982 ترور "موشه آرگوو" سفیر این رژیم در لندن را بهانه ای برای حمله به لبنان قرار دادند.
پايگاه مذکور در پایان می نویسد: بعید است که عامل این حملات را بتوان تخمین زد و نظریه های اسرائیلی ها درباره دخالت ایران و حزب الله نیز خریداری ندارد، اما موضوعی احتمال آن وجود دارد حمله اسرائیل به ایران برای نابودی تاسیسات هسته ای و به راه انداختن جنگ منطقه ای و جهانی است، اما نتایج این حمله نیز صد در صد به نفع اسرائیلی ها به پایان نخواهد رسید.
جمهوري اسلامي ايران به عنوان يكي از قربانیان بزرگ تروریسم، همواره هر گونه اقدام تروریستی را محكوم كرده است ولي با بررسي سوابق و عملكرد صهيونيست ها اين موضوع آشكار مي شود كه آنها از اتهام زني به عنوان ابزاري براي مظلوم نمايي و طراحي پروژه هاي تروريستي خود استفاده مي كنند و در اين راه از كشتار هم كيشان خود نيز ابايي ندارند.